Hverdagen med IBS

Selv om irritabel tarm ikke utvikler seg til alvorlig sykdom, er det likevel et alvorlig problem. Hvis du opplever at hverdagslivet er vanskelig å håndtere og at omgivelsene ikke forstår hvor krevende det kan være å ha IBS, er du ikke alene.

Heldigvis er det stadig enklere for mange å kontrollere symptomene, slik at ikke kampen mot IBS blir det eneste som preger hverdagen. Stikkordet er regelmessighet og gode rutiner. 

Ernæringsfysiologens råd ved irritabel tarm

Opplever du at magen styrer hvordan dagen din blir? Setter mageplager begrensninger for hva du gjør og hvordan du lever livet ditt? Dessverre er det mange nordmenn som har det slik, men det finnes hjelp.

Anniken Kristoffer Vibeche

Åtte uker med Alflorex® mot IBS

Vi vet at opplevelsen av IBS er personlig. For at du skulle få høre hvordan Alflorex® virker, ba vi Anniken, Kristoffer og Vibeche teste i åtte uker og gi oss ærlige tilbakemeldinger underveis.

Ingunn fant løsningen med Alflorex® for IBS

Ingunn hadde prøvd mange dietter og medikamenter i nesten 20 år, uten å finne det som virket mot IBS. Alflorex® ble produktet som endelig ga henne hjelp.

Hverdagstips – slik takler du jobb og fritid med IBS

Unngår du situasjoner i hverdagen på grunn av IBS, som jobbmøter, trening eller idrett med barna? Du er ikke alene. Heldigvis finnes det gode råd som kan hjelpe deg. IBS forsvinner ikke, men det er mulig å ha gode hverdager. 

Hverdagsmat – oppskrifter som hjelper i hverdagen

Mange opplever at hverdagslivet blir bedre ved å følge noen enkle råd. Måltider til faste tider og ro rundt måltidene er gode vaner. Her finner du kvalitetssikret informasjon om FODMAP-dietten og lenker til oppskrifter som unngår matvarer med høyt innhold av FODMAP.

Trening gjør hverdagen bedre

For mange kan det kjennes nok å holde tritt med alt fra jobb til sosiale aktiviteter. Men forskning viser at fysisk aktivitet er spesielt bra for de med ekstra sensitiv mage.